lauantai 27. maaliskuuta 2010

Earth hour.

Vietättekö Earth Houria? Kyseessähän on WWF:n maailmanlaajuinen kampanja, joka käytännössä tarkoittaa valojen sammuttamista tunnin ajaksi tänä iltana klo 20.30-21.30. Kampanja siis alkoi jo hetki sitten, joten olen vähän myöhässä tämän asian kanssa. :)
Luulen, että jokainen on vähintäänkin kuullut tästä, mutta lisätietoja joka tapauksessa osoitteesta http://www.wwf.fi/earthhour/. Käy ilmoittautumassa mukaan! Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 8600, tai siis 8601 kun minäkin vain ehdin painaa nappulaa.

Täytyy kyllä myöntää, että en osallistu mitenkään täysipainoisesti. Mutta sen tein, että sammutin turhan keittiön valon, kun kerta sekä minä että mieheni olemme olohuoneessa. Olen siis kuitenkin jollain tavalla osallistunut mukaan. Toivottavasti sinäkin olet!

Nyt menen täyttämään patonkeja ja uppoan Nelosen leffan, Valkoisen kreivittären, tunnelmiin. Hyvät viikonlopun jatkot!


Ps. Tänään Naantalissa äiti ja neljä lasta ylittivät suojatietä, kun äiti joutui tempaisemaan yhden lapsistaan pois pysähtymättä ohi ajaneen auton alta. Mikä ihme autoilijoita vaivaa? Olen tästä aiemminkin valittanut, enkä ymmärrä, miksi suojateilläkin täytyy pelätä. Toivottavasti kyseinen nainen saadaan kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti