sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Viikonloppu.

Oma viikonloppu on edennyt vähän niin ja näin. Kyllä minä jonkin verran sain eilen juttuja aikaan, tänäänkin muutamat koulutehtävät. Mutta ehkä olisi voinut olla tehokkaampikin.

Eilen piti mennä viettämään kiti-iltaa muiden kirjastolaisten kanssa. Oltiin ystäväni M:n kanssa kaupungilla ostamassa vähän evästä, kun tajuttiin että ei hitto, meidän täytyy istuskella Kukassa vielä tunti ennen kuin voidaan mennä illanviettopaikkaan. Ei jaksais. M ehdotti, että lähdetään meille. Ok, mennään sit!

Käytiin kaupan kautta hakemassa pizzatarvikkeet ja tultiin meille tekee pizzaa. Korkattiin valkkaripullo [kyllä, saatiin auki korkkikorkista huolimatta ;) Teräsduo!] ja katsottiin Black swan. Syötiin keksejä ja juustoja.

Nerokas ilta. Täytyy tavata samoissa merkeissä toistekin. :)

--

V tuli kotiin puoli yhdentoista aikaan. Vähän leikittiin ja piirreltiin ennen päiväunia. Nyt olen sitten tosiaan tehnyt joitakin läksyjä, tosin suurimmaksi osaksi olen vaan jumittanut.
Juttelin miehekkeen kanssa mesessä. Hän tykkää Amsterdamista kovasti, tahdon kyllä ehdottomasti ensi kerralla mukaan. Siellä on varmasti kaunista. Hän kertoi ottaneensa kuvia, en malta odottaa että näen ne.

Nyt menen tekemään kotitöitä ja odottelemaan, koska pieni mies vääntäytyy sängystä ylös. Syödään vähän ja mennään ulos ennen kuin hämärtyy; kevät on niin kaunis.