keskiviikko 13. tammikuuta 2010

5-2.

Ärrh.

1. En sovellukaan verenluovuttajaksi vielä pariin kuukauteen. Eli en menekään tänään. Ärsyttävää. Varsinkin se oli inhottavaa, kun jouduin perumaan joskus yhdentoista aikaan illalla. :\ Mutta ei voi nyt mitään.

2. En osaa päättää, mistä hankkisin uudet silmälasit, joten en mene sinnekään.

3. Haastattelukin peruttiin. Se täti kysyi, josko tulisin huomenna, mutta jouduin valitettavasti kieltäytymään kymmentuntisen koulupäiväni takia... Uusi haastatteluaika onkin siis vasta maanantaina, eli hyppäsin ryhmän ensimmäisestä ilmeisesti ryhmän viimeiseksi haastateltavaksi. Miten ärsyttävää. Toivottavasti se on edukseni, jään paremmin mieleen tai mitä tahansa.

4. Koska minulla ei sitten olekaan mitään menoa tänään, V on ihan turhaan päiväkodissa. Olisin voinut hakea sen vaikka ennen päiväunia tai mitä tahansa. Ja varsinkin se hävettää, että jäin kiinni juoruakkanaapurillemme siitä, että vein lapsen hoitoon ja sitten palasinkin kotiin. :F Tosin hän toivottavasti nyt luulee, että palasin vain hakemaan jotain ja lähdin sitten samantien, mutta en tiedä kuinka pitkäksi aikaa hän jäi aulaan odottelemaan miestään. Koska jos hän oli siellä esim. puoli tuntia, saattoi hän jo alkaa ihmetellä, mihin minä jäin...
Ähh, ehkä mietin liikaa.
Sitä paitsi, mitä se kenellekään kuuluu, miten meidän lapsi päiväkodissa on. Muutenkin ihan hyvä, että hän on nyt peräkkäisinä päivinä siellä totuttelemassa taas päiväkotiarkeen, niin ehkä hän ei enää parin viikon päästä itkisi niin kamalasti. :\

5. Tuolta samaiselta naapurilta kuulin, että meidän kivat naapurit, joille tulee lapsi maaliskuussa, on muuttanu pois vuodenvaihteessa. Kurjaa. :\ Minä kun olin aivan innoissani, kun vieressä oli mukava ja melko samanikäinen pariskunta, ja kaupan päälle heillekin tulee lapsi! Oon nyt ihan möks. Etenkin kun he eivät edes sanoneet muuttamisesta mitään.


Onko meillä mitään hyviä puolia?

1. Pääsin vihdoin käyttämään sen tuuheuttavan hiusnaamion, jonka pitää antaa vaikuttaa vartti.

2. Voisin ehkä pestä lakanat vihdoin. Tosin en tiedä, uskallanko lähteä viemään niitä pyykkitupaan, jos se naapuri tulee taas vastaan... Ehkä pesen ne vasta parin päivän päästä.

3. ...

Nyt lyö jo tyhjää.

3 kommenttia:

  1. Hei oikeasti, hiiteen naapurit. Paskaako se niille kuuluu, miten teillä eletään. Nauti vapaasta ja tee jotain kivaa. Äläkä huoli verenluovutuksesta, minä en SPR:n sääntöjen takia saa luovuttaa ollenkaan. Harmittaa, mutta minkäs teet.

    VastaaPoista
  2. Oh yes, you made me write a list as well. And guess who is behind the link...

    http://agirlandanotebook.blogspot.com/2010/01/negative-versus-positive-thinking.html

    VastaaPoista
  3. Hiiteen naapurit.

    Mä aion kyllä mennä sitten kesemmällä luovuttamaan. Ärsyttää vaan, kun oon tahtonut aika pitkään, mutta sitten raskauduin ja imetin ja raah raah. Mutta ehkä ne selviää vielä hetken ilman mun punasolujani. Tai mitä ikinä ne tarvitseekaan.

    Onpa hykerryttävää tulla mainituksi jonkun blogissa. :>

    VastaaPoista