perjantai 30. huhtikuuta 2010

Glada vappen!

Työpaikallammekin vietetään vappua. Juuri kun tulin töihin, osa osastomme naisista oli matkalla rekvisiittavarastoon ja he nappasivat minutkin mukaansa. Yksi laittoi päähänsä peppuun asti ulottuvan mörköperuukin [sis. sarvet], toinen otti perhosen siivet ja tuntosarvet, kolmas upean tuuheat punapäähiukset ja kukkakoristeen, neljäs pupunkorvat ja nyt hän tuolla takahuoneessa ompelee itselleen hännännöpökkää.
Itse olen perinteisen malttavaisessa kokonaisuudessa, lei kaulassa ja havaijilaishenkinen kukkakoriste hiuksissani. Tietysti minun onnellani olen ensimmäisenä nuorten puolen tiskissä ja sain muutaman pikkuisen kummeksuvan katseen, mutta se nyt on aika pientä. Onhan sentään vapunaatto. :)

Eilen mieheni osti meille grillin, jota kokosimme olohuoneen lattialla yli yhteentoista. Toimitusta hidasti House, mutta sitten taas jatkettiin. Aika vimpula se on, mutta ehkä sillä yhdet vappunakit grillaa!
Tosiaan, tänään meille on tulossa muutama ystävä grillailemaan ja iltaa viettämään, varmaan lähdemme myös jonnekin ulos.

Miten te vietätte vappua? Perinteisesti vai uusia perinteitä luoden? Vai repäisettekö joka vuosi jotain aivan uutta, kokeillen rajojanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti