tiistai 9. helmikuuta 2010

Perus tiistai.

Olen nyt taas vähän kyllästynyt tähän maailman menoon. Kyllä, tästä on ollut puhetta muutaman kerran aiemminkin, mutta en voi sille mitään, että tunteet taas kuohahtivat.
Muotiblogit ovat jotain ristiriitaista. Tykkään lukea niitä, mutta esimerkiksi äskenkin luin erään postauksen, jossa mainittiin sinisen olevan ensi kesän väri ja bloggaaja kertoi omaavansa vain yhden sinisen vaatteen ja todellakin tarvitsevansa niitä lisää.

Siis mitä ihmettä? Jos hänellä ei kerta ole sinisiä vaatteita ennestään, hän ei varmaan niistä pahemmin pidä, eli miksi ihmeessä hän ostaisi niitä vain koska ne ovat trendikkäitä?
En ymmärrä.


Olen tehnyt tänään päivän hyvän tekoni. Olen säästänyt muovipusseja, joissa ostan hedelmät sun muut. Olen miettinyt, mihin ihmeeseen aion käyttää ne, kunnes tajusin, että päiväkodissa niitä käytetään vaippapusseina. Kysyin asiasta tänään, ja vien pussit heille huomenna. Jes, pääsen niistä hyvällä tavalla eroon.

Nyt Frendit. Sitten ranskaa. Sitten Pako, jonka unohdin viime viikolla koska pelasin peliä josta en edes pitänyt. En ole pelannut sitä sen jälkeen.
Ja ahh, karjalanpiirakoita.

Lauantaina Sea lifeen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti