keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Hyvä päivä.

 Tänään oli kauhean hyvä ja kiva päivä. Ensimmäinen lämmin päivä Pohjanmaalla ollessamme. Oloa helpotti myös kovasti eilen tullut päätös hoitotuesta: saamme 85e/kk + maanantaina takautuvasti tuet lokakuusta asti. Se on ihan iloinen potti. Enää ei huoleta 24e/kk kituuttaminen...
Laskin jo kovasti budjettiakin noista rahoista kesää varten. Että jos käytämme niin ja niin paljon ruokaan per viikko, niin pitäisi jäädä sen verran, että saan vihdoin uudet silmälasit, housut ja parit paidat. Lisäksi ajattelin kokeilla The Body Shopin hamppukäsivoidetta. Tosin jos se ei tunnu kivalle, ostan siinä tapauksessa taas apteekin Favoran voiteen; se on aivan mielettömän ihanaa.
Minulla on myös Yves Rocheriin 15e:n lahjakortti. Ajattelin käyttää sen täysin itseni hemmotteluun. :)
Niistä silmälaseista vielä. Nissenillä näytti olevan kova tarjous nyt meneillään, toivottavasti se on voimassa vielä ensi viikkoon asti, että ehdin saada lasini supertarjouksella. Pakettiin näytti kuuluvan ainakin aurinkolasit ja näöntarkastus.

Sokaistuin hieman tuosta rahamäärästä, ja ostin tänään vaippoja hakiessani myös lehden ja korvikset. Elämäni ensimmäinen miestenlehti, nimittäin AKU.! Lehti on siis Aku Ankkaa suunnattuna aikuiseen makuun: sarjakuvan lisäksi se sisältää artikkeleita aiheesta ja hieman aiheen vierestä, "tiesitkö, että..." ja "totta vai tarua?" -tyyppisiä pikkujuttuja ja kaikkea sen sellaista. Vaikka lehti onkin ensisijaisesti suunnattu miehiseen makuun [minkä huomaa etenkin mainoksista], olen minä ainakin viihtynyt sen parissa erinomaisesti! En kyllä olekaan lukenut vielä kuin kymmenisen sivua, mutta uskoisin pitäväni siitä loppuun asti. Ostopäätökseen vaikuttivat eniten juttu Olavi Uusivirrasta ja uskomaton hinta: 1,90e.
Tällaista aikuisten Ankkaa on julkaistu ennen Hollannissa, missä se on ollut menestys. Tämän johdosta lehteä päätettiin kokeilla myös Suomessa, toisessa akumaisessa maassa. Katsotaan, miten lehden käy!

Ainiin, vielä ne korvikset. En nyt voi käydä hakemassa kameraa ja näpsäistä niistä kuvaa, sillä V yrittää nukkua siinä huoneessa missä ne ovat. Mutta ne ovat upeat! Kiiltävät levyt, kuin CD:t, koristeelliset vain. Isot kuin mitkä, ja aivan ihanat! En malta odottaa, että laitan jonkun rimpsuhameen ja kauniin topin ja ne korvikset, ja menemme rannalle ja... Ah, niihin vain jotenkin tiivistyy kesä!!


Toivottavasti sinunkin päiväsi on ollut hyvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti