perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kenkiä!

Miten niin raha ei tuo onnellisuutta.
Sen hoitotukipäätöksen saatuamme ainakin mun on ollut huomattavasti helpompi hengittää. Eihän meillä siltikään paljon rahaa ole, mutta ihana kun ei tarvitse miettiä, ostaako ruokaa vai ei!
Äitikin hiukan sponssasi mun elämää ostamalla mulle kolmet uudet kengät, esiteltyäni hänelle viimeisten balleriinojeni pohjaa, josta meni jo sormi läpi.
Tässä siis pieni esittelykierros, osittain myös ystäväni pyynnöstä... Häikäistykää kuvien mahtavasta laadusta!



Ensimmäinen löytö, upeat, pinkit balleriinat. Huomatkaa upea pohjallinen, sekä ihana taite ja solki -systeemi. Anteeksi muuten, etten jaksanut leikkiä tällä hitaalla koneella ja kääntää kuvaa, tämä ei jostain syystä suostunut kääntämään millään normaalilla tavalla, enkä millään jaksanut kopioida kuvaa jonnekin muualle kääntääkseni sen. Niin suuri homma kuin se olisikin ollut!
Mutta joka tapauksessa, nämä ovat ehkä suosikkini.


Nämä valkoiset ovat myös ihanat. Korkoa on niin vähän [harmi ettei se näy kunnolla tässä kuvassa!], että se ei varsinaisesti tunnu, mutta kuitenkin sen verran, että kengät tuntuvat upealta jalassa. Tuo sisäkangas on aivan ihana, toivottavasti löydän joskus jostain ballet, jotka ovat tuommoista kukkakuviota kauttaaltaan. :)


Nuo kahdet löydettyämme ajattelimme äidin kanssa etsiä vielä jotkut perusturvalliset mustat/tummat. Silmiini osuivat nämä. Sinänsä ihan normaalit, mutta kärjen muoto on hiukan erilainen kuin muissa kengissäni, ja rusetit ovat ihanat.
Mitäs pidätte löydöistäni? Hintaa näillä oli yhteensä vajaat 62e, eli mihinkään vararikkoon äitini ei onneksi joutunut. :)


Ps. Vielä kuva uusista korviksistani, joita hehkutin viimeksi. Eikö ole mahtavat?



Pps. Ukkelini tulee näillä näkymin tänään tänne. <3 On jo kova ikävä. Toivottavasti hän viihtyy täällä meidän kanssa pari päivää, on niin ihanaa kun V:llä on kunnon piha missä temmeltää, puhumattakaan talosta, jota voi juosta ympäri. Vaikka tiedän kyllä, että vähintäänkin merihevosten takia on pakko lähteä kotiin jo muutaman päivän päästä. :\
Puhumattakaan siitä, että tiistaina on viimeinen päivä hakea varauksessa oleva Amélie-nuotti kirjastosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti