lauantai 22. tammikuuta 2011

Huh.

Eilen olimme vaihteeksi Kertussa kaveriporukalla. Voi kun oli ihana olla ulkona pitkästä aikaa! Lapsi ei tosin meinannut antaa mun lähteä, hänellä on vähän tuommoinen äiti-vaihe, mutta jäi hän sitten lopulta isin kanssa kotiin.
Syötiin neljään pekkaan kimppasetti, pelailtiin Aliasta ja Trivial Pursuitia, juteltiin ja naurettiin. Illan ainut harmitus oli iso porukka, joka alkoi laulaa ja käytti tuoleja perkussiointiin. En tiedä, miksi se ärsytti niin paljon; jotenkin sellainen elämöinti ja kaiken muun yli kuuluva mekastus ei vaan sopinut siihen ympäristöön, luulisin. No, onneksi olimme muutenkin pian lähdössä.

Tänään kävimme seikkailemassa vähän siellä sun täällä. Sisko pääsi töihin Heseen, joten kävimme katsomassa häntä ja odottelimme hänen työvuoronsa päättymistä. Lähdettiin Giganttiin ostamaan hänelle uutta digiboksia ja sieltä syömään. Samaan syssyyn V menikin isovanhemmilleen yöksi.

Isäni on tulossa kylään viikon tai kahden päästä, ja olen ottanut sen deadlineksi kaikenlaiselle siistimiselle, mitä kodissamme täytyy tehdä. Otinkin siis kaiken irti lapsettomasta illasta ja järjestelin hieman kaappeja, jotta sain eteisen romuja raivattua näkymättömiin. Mahtavaa, että saatiin vihdoin edes jotain aikaiseksi, vaikkei vieläkään toki valmista tullut.
Huomenna sitten lisää. Nyt on pakko mennä nukkumaan.


Ps. Sain miltei paniikkikohtauksen ajellessani autolla tänään. Ehkä se mersu ei sittenkään yksin riitä poistamaan autolla-ajopelkojani...