sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Rattaat.

Kävimme tänään koko perheen kesken hieman kaupassa. Samalla seikkailimme katselemaan lastenrattaita. Harmi, ettei mukana ollut tarpeeksi rahaa, koska olisin halunnut ostaa ne heti! Miten käteviä sellaiset matkarattaat ovatkaan, niin ketteriä ja niin helposti pieneen tilaan taittuvia. Miksi emme ole ostaneet sellaisia jo ajat sitten!
Ja tässä taas huomattiin, ettei minun ja mieheni pitäisi ikinä katsella mitään ilman ostoaikomuksia. Oli niin tyhmää jättää ne rattaat sinne ja lähteä ruokaostoksille. Ihan tyhmää.

Ehkä sitten ensi kerralla.

Löysin kyllä kaikkea mukavaa sieltä ruokapuoleltakin, kuten valkohomejuustoa [tarjouksessa, otin sellaisen puolentoista euron kimpaleen ja se varmasti riittää moneen iltaan ihan hyvin] ja setin pikkujuustoja. Namnam, tänään herkutellaan!
Lisäksi mieheke osti vihanneksia tehdäkseen mulle kasvispihvejä. Se söpöliini.


Ps. V nappasi alakerran lehtitelineestä mukaansa Viva!-lehden, jonka vein hetki sitten takaisin sinne [ei ehkä ollut kovin ajankohtaisia juttuja meidän pienelle pojalle]. Siinä hississä silmäilin etusivun otsikoita, ja siinä oli jotain tyyliin "Eläkeläiselle 1000 e käteen - onko tämä elämisen arvoista elämää?" Hei ihan oikeasti. Kuinka moni opiskelija saa noin paljon? Itsehän elätän samalla summalla koko kolmihenkisen perheemme. Ja kyllä, elän ihan elämisen arvoista elämää, kiitos vain.
Oliskohan se lehti vielä siellä, nyt tekee jo mieli lukea koko juttu.