torstai 20. toukokuuta 2010

Elleniä ja Travoltaa.

Katsottiin eilen leffa Whip it. Pidin!

Tarvitseeko tästä sanoa vielä muutakin..?
Ellen Page on aivan upea, en malta odottaa että mulla on aikaa katsoa myös leffa Tracey, missä hän on myös pääosassa. Lainasin sen pari viikkoa sitten kirjastosta.
Takaisin Whip it:iin. Se on Drew Barrymoren ohjaama, joten leffa kiinnosti myös sen takia. Tottakai Drew'lla on myös sekopäinen rooli, jonka hän toteutti oikein mukavasti. :D Ellen on silti suosikkini. Pakko katsoa vielä uudestaan!

--

Olen nyt näköjään tänään keräillyt kaikenlaisia klassikoita, jotka haluaisin lukea. Listalle päätyivät Kotiopettajattaren romaani ja Sofian maailma. Taisin vahingossa myös varata pari kirjaa, ja antaa eräälle mangasarjalle mahdollisuuden... Kotona kuitenkin odottaa myös lukupiirin kirja Hämärän vartija [luettava ensi viikon perjantaiksi] sekä toissapäivänä lainaamani Rosa Meriläisen feminismikirja, joka osui silmääni ollessani lajittelijassa.
Kirjastossa työskentely on vaarallista. Vielä kun täältä saisi lainattua lastenvahdin, että olisi joskus aikaa myös lukea kaikki nämä kirjat.

--

Jännittäviä uutisia. John Travolta, 56, ja vaimonsa, 47, odottavat lasta.
Travolta on siis 70, kun lapsi on saavuttamaisillaan pahimman murrosikänsä. Nice. Pystyyköhän pappa pysymään perässä kävelykeppinsä kanssa..?

En oikeasti tahdo arvostella. Ainakaan hirveästi. Mutta juuri vähän aikaa sitten juttelin jonkun kanssa [kenen..? Saa ilmoittautua, mua ärsyttää kun en muista!], että hänen jollain tutullaan oli oikeasti vaikeuksia 6-kymppisenä jaksaa teini-ikäisensä oikutteluja. Ja ymmärrän sen hyvin.
Päivä päivältä olen onnellisempi siitä, että olen tehnyt tenavani 20-vuotiaana. Vielä jaksaa kontata pöydän alle lukemaan yhdessä kirjaa, eikä ole vaikeuksia juosta hypermarketissa karkaavan kakaran perään. Lisäksi sitten kun V on jo iso mies ja muuttaa kotoa, me olemme vasta noin 40, vielä koko vilkas elämä edessä, matkustelua, kylpylöitä, puutarhanhoitoa... Ah, miten mahtavaa! Ja toivottavasti lapsenlapsia kun olemme viitisenkymmentä, mehän olemme silloin vielä vaikka kuinka nuoria ja jaksamme ottaa ne hoitoon [mutta vain silloin tällöin] ja käydä puistossa jäätelöllä ja...
Miten mahtava tulevaisuus meillä onkaan edessä!
Upeaa. Mahtavaa.
Jes. :)

Että pitkää nenää vain niille jotka valittavat "teiniäideistä" ja "mahdollisuuksien pilaamisesta".

--

Turun keskustasta jostain asunnosta löydettiin pari päivää sitten iso dynamiittilasti. Ihan kiva. Onneksi löydettiin ennen kuin räjähtivät...
Olen ehtinyt lukea ehkä vähän liikaakin uutisia tässä kirjaston tiskissä ollessani. On niin lämmintä, ettei kukaan vaivaudu tulemaan kirjastoon. Olen lukenut ihan hirveitä tappo-, tappelu- ja kolarointijuttuja, että en kohta uskalla elää enää missään. Ehkä tällaisessa tilanteessa on ihan tervejärkistä pitää jonkinlainen naiivi tiedostamattomuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti