maanantai 17. toukokuuta 2010

Kevät.

Kevät on ehdottomasti lempivuodenaikani. Pari päivää sitten havahduin siihen, kuinka vihreää kaikkialla jo onkaan. Tänäänkin ihan säikähdin, että multa on mennyt koivujen hiirenkorvavaihe ihan ohi... Oli nimittäin jo lähes kokonaiset lehden siinä puussa. Onneksi muissa puissa lehdet olivat enemmän alullaan.
Rakastan kevättä, koska kaikki on vielä niin raikkaan ja vaalean vihreää. Kesän kuumuus ei ole vielä päässyt runtelemaan ja kuivaamaan kauniita värejä. Niin luonnon kuin ihmistenkin.

---

Sain tänään postissa kolme korttia! Kaksi niistä olivat postcrossingista. Toisessa oli ihania, pirteän värisiä kukkia 21-vuotiaalta saksalaiselta englannin ja matematiikan opiskelijalta. Toisessa oli pilvenpiirtäjän rakennusmiehiä lounaalla yläilmoissa tarjoilijat seuranaan. Sen lähettäjä työskentelee elokuvien äänimiehenä New Yorkissa, kuinka jännittävää!
Kolmas kortti oli rakkaalta ystävältäni, joka asuu kesän ajan Englannissa lapsia kaitsemassa. Olipa mukava yllätys saada häneltä kortti jo nyt! Täytyykin lähettää hänelle jotain myös takaisin. Kortti oli muutenkin oikein ihana, kuvasti juuri sitä näkymää mitä minä Englannista kaipaan.

---

Voisin vielä palata 365-kirjaan. Kyllä, jaksoin raahata sen kotiin. Ajattelin käydä sitä läpi ja miettiä, mitkä kaikki kohdat olisivat toteutettavissa myös minun elämässäni. Ja toisaalta miettiä myös, miksi jokin kohta tuntuu vaikealta toteuttaa.
En nyt jaksa alkaa käymään niitä kaikkia läpi täällä. Mutta varmasti annan kuulua operaatiosta lisää, mikäli vastaan kävelee jotain uutta tai helposti toteutettavaa. Toivottavasti kirja on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti