maanantai 29. marraskuuta 2010

Kiukutti - mutta ei enää.

Eilinen oli kamala päivä. Mikään ei inspannut ja ärsytti vaan.

Keksin syyn. Oon luistanut mun jokailtaisesta tiskaamishetkestäni ja aivot käyvät sen takia ylikierroksella. Toinen syy on se, että sekä hunaja että lempiteeni loppui, ja olen luistanut myös teenjuonnista. Virhe, paha virhe.

Eilen korjasin tiskaamistilanteen. Tänään korjasin teetilanteen; ostin uuden luomuhunajapurnukan sekä kahta uutta teetä: Clipperin wild berries ja kamomilla. Ainakin ensimmäinen on herkkua, namnam! Kamomillan testaan sitten illemmalla. [ainut miinus on, etten löydä lempiteetäni mistään! En ymmärrä, mistä mieheni sen joskus bongasi, täytyy kysyä häneltä. Todennäköisesti hän ei muista.]

Heti olo on tasapainoisempi. Ei tule syötyäkään niin paljon, kun juo teetä kaiket päivät. Ahdistaa vähemmän.

Ostin myös tsempparilegginsit mun tsempparimekkoa varten. Pari viikkoa sitten löysin kivan perusmekon, mikä nyt odottaa kaapissa mun pömppiksen katoamista ja viihteelle pääsemistä. Nyt mustan mekon piristykseksi kaupasta tarttuivat mukaan sähäkän siniset legginsit, joita on ehdottomasti päästävä tuulettamaan vielä ennen kevättä.
Ihan mieletön tsemppi päällä nyt.


Mmm, ostin myös joulukortteja lisää. Aloin sitten kuitenkin kirjoittaa kortteja jo eilen, ihan hirveässä epäjärjestyksessä; tuloksena todennäköisesti lähetän joillekin kaksi korttia ja joillekin en yhtään. Älkää siis ihmetelkö.
Harmittaa vaan, kun vakkarijoulukorttienostopaikassani valikoimat olivat jäätävän kehnot. Tarttui sieltä nyt kuitenkin jotain mukaan, mutta ei ollenkaan samaa tasoa kuin viime vuonna. Harmittaa.

Nyt ranskan läksyjen kimppuun.