tiistai 2. marraskuuta 2010

Kuivashampoo.

Viime postauksessahan kerroin aikovani ostaa kuivashampoota. No, minähän ostin eilen, käytin tänään ja olen nyt rakastunut.
Ihan mieletöntä! Miksi olen siirtänyt tätä rakkautta näin kauas hamaan tulevaisuuteen? Ihan mieletön tuote!
Jos et ole vielä kokeillut, niin suosittelen ehdottomasti. Keventää mukavasti aamutoimia.
Ainut huono puoli on oman putikkani yltiöpäinen tuoksu, mutta se onneksi tasaantuu aika pian. Eikä tuoksussa sinänsä vikaa ole; en vain tykkää olla ylihajustettu, etenkin kun kaikki tuotteet tuoksuvat erilaisille...

Toinen hyvä juttu, ja paljon edellistä tärkeämpi. Olen aikoinaan täyttänyt elinluovutuskortin, mutta tajusin jälkeenpäin, että olin täyttöhetkellä vähän vajaa 18-vuotias, enkä siis tiennyt oliko kortti ihan lainvoimainen. Lisäksi kortti on joutunut huppeluksiin lompakoiden vaihtojen yhteydessä.
Olikin siis kiva kun olimme eilen appiporukoiden kanssa syömässä Siipiravintolassa [ihan kiva, vaikkei mitään maan mainiointa tai uutta ja ihmeellistä ollutkaan] ja siellä nökötti telineessä kasa allekirjoitettavia kortteja. Nappasin siitä omani mukaan, ja tänään laitoin tilaukseen lisää, jotta saan jakaa niitä myös luokkalaisilleni. Tilaa sinäkin omasi täältä ja tee päivän hyvä teko.

Ensi viikolla vihdoin verenluovutuksen vuoro!