torstai 7. tammikuuta 2010

Rakas T.

Mies oli ihana ja otti pikkupojan mukaansa lähtiessään asioilleen. Mitä minä tein? Pelasin hetken koneella ja menin sitten nukkumaan.
No, jotain hyödyllistä sentään. Siis se nukkuminen.
Tosin sitten nukuinkin niin sikeästi, etten kuullut kun mies yritti soittaa, että auttaisin häntä kantamaan ostokset sisälle. Kiva kiitos.
Onneksi mies leppyi sikanopeasti, ehkä se karjalanpaisti auttoi osaltaan. [tuli nimittäin aika hyvää, vaikka itse sanonkin! Syötyäni sitä en uskonut, että olen itse sen tehnyt.]

Mies oli muutenkin aika herttainen. Sanoin joskus viikkoja sitten yhtäkkiä, kuinka tekisi hirveästi mieli kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja. T nyt sitten toi minulle vaahtokarkkeja, sellaisia 'aitoja'.
Miehen on tehnyt mieli kylpy- tms. takkia, joten hän osti meille molemmille sellaiset, punaisen ja sinisen, joissa on sydämenkuvia. Söpöliini.
Kaikista herttaisinta oli kyllä se, kun T hetken mielijohteesta [useimmat hänen ostoksistaan ovat hetken mielijohteita] osti pussin pähkinöitä, eikä hoksannut, että niihin tarvitaan pähkinänsärkijä. No, tuolla me sitten vasaroitiin niitä yhdessä keittiössä. :) Ensimmäisen T kävi vasaroimassa parvekkeella, tuli pelkän vasaran kanssa takaisin eikä selittänyt sen enempää. En kysynyt mitään.

Elätellään toivoa, että meidän parvekkeen alle kasvaa pähkinäpuu. [ja toivotaan, ettei se kasva minkään auton sisältä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti