perjantai 8. tammikuuta 2010

Materiaa materiaa,

Ei, en mennyt alennuksiin. Se oli perusteltua, sillä a) siellä oli ihan oikeasti liian kylmä. Sovin itseni kanssa, että lähdetään, jos on max -10, mutta siellä oli -15. Ei lähdetty. Ja sitten se b) en taida oikeasti tarvita nyt mitään. Olen ihan tarpeeksi onnellinen näin.

Oli kyllä hauska äsken lukea seuraamiini blogeihin tulleita uusia postauksia. Ensin luin pitkän tekstin siitä, miten ehkä, ehkä materia ei teekään ihmistä onnelliseksi.
Ja sitten seuraava lukemani teksti olikin yhdestä muotiblogista, jossa harmiteltiin niin maailman ihanimpia kenkiä, jotka olivat jostain syystä jääneet blogaajalta huomaamatta, ja ne oli sitten ihan PAKKO saada. [loppujen lopuksi hän sai ne, joutuu tosin odottamaan viikon ennen kuin saa ne käsiinsä. Oivoi, mitenkähän hän selviää?]

Omalla tavallaan ihan hauskaa lukea niin erilaisia blogeja. Olen kuitenkin niin näiden kahden maailman välistä, en oikein kumpaakaan, mutta sitten kuitenkin molempia vähän.
Ristiriitaisia ajatuksia herättää tämä.


Ps. Luin tänään aamulla yhdestä blogista deodoranttien alumiinin vaarallisuudesta. Olen järkyttynyt, ja harkitsen todellakin vaihtoehtoisia tuotteita.
Kerroin tästä miehelleni ja hän oli vain, että tuleehan sitä alumiinia ruoastakin, eikä iholta niin paljon imeydy tavaraa kehoon.
Ähh, miehet, niille pitää kanssa kaikki todistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti