sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ajatuksia.

Olen nyt jonkin aikaa lueskellut näitä muoti-, trendi- ja pukeutumisblogeja. Jollain hullulla tavalla kyllä pidän niistä. On hauska päästä kurkistamaan ventovieraiden ihmisten elämään parhaimmillaan päivittäin ja kuvitella tuntevansa heidät pelkästään heidän blogiensa perusteella. Joku joskus kirjoittikin blogiinsa siitä, mitä ihmiset oikein olettavat; luulevatko he, että se mitä ihminen kirjoittaa blogissaan, on koko totuus hänen persoonallisuudestaan, elämästään, ajatuksistaan?
Nyt lähti kyllä juttu sivuraiteille. Koska oikeasti halusin vain tulla sanomaan sen, että jos nämä muotiblogaajiksi itseään kutsuvat nuoret [ja vähän vanhemmatkin] naiset edustavat nykypäivän muodikkuutta, olen onnellisesti epämuodikas. Useimpia heidän päällään näkemiäni rytkyjä en pistäisi ikinä päälleni. Kaikista hauskimpia ovat aina vuodenvaihteen tienoilla ilmestyvät muistelot, mihin blogaajat ovat keränneet vuoden lempivaatteensa. Ihan uskomattomia härveleitä. Sitä vain miettii, mitä he muina päivinä ovat päälleen vetäneet, jos nämä ovat sitä parhaimmistoa.

Nojoo. En tahdo olla ilkeä. Oikeasti piti jättää koko teksti vain siihen yhteen lauseeseen.

Olen vähän väsynyt. Katsoin äsken Kirjavan hunnun ja itketti.

Ajattelin vakavasti vihdoin vuoden tauon jälkeen ottaa uuden postcrossing-osoitteen. En minä turhaan niitä kortteja viime talvena hamstrannut varastoon. Maailmalle siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti