tiistai 28. joulukuuta 2010

Kohti uusia haasteita.

Joulu meni taas, ja olemme Turussa. Tietenkään paluumatka ei sujunut ihan kuin ajatus; lapsi oksenteli nelisen kertaa, pysähtyessämme bussipysäkille meni vähän pitkäksi ja liu'uimme ojaan, risteyksessä edessämme ollut auto jäi jumiin ja peruutti kiinni puskuriimme, ja sitten vielä kotipihassa jäimme itse jumiin lumeen.
Jes.
Onneksi ei tarvitse tuotakaan kokea taas hetkeen. Vaikka koti-ikävä hieman vaivaakin; kaikki jäi vähän kesken, kun lähdimme juuri kun joulu oli parhaimmillaan. :\ Mutta en kestänyt pitää astmaista miestäni enää kauempaa huonovointisena niiden kissojen takia... Huoh.

Nyt sitten välipäivät, uusi vuosi, vielä viikko lomaa ja sitten kouluun. Suunnitelmissa mennä huomenna hieman keskustaan: täytyy ostaa uusi kalenteri, origamipapereita [lainasin kirjastosta origamikirjan, ja voisin pikkupojan iloksi taiteilla hänelle vaikka pingviinin], lehtikoteloita [jos löydän superkauniita] ja ehkä vielä joku jälkikäteisjoululahja miekkoselleni.
Lupasin myös ennen koulujen alkua mennä ystävälleni K:lle kylään.

Viikonloppuna vaihtuukin sitten vuosi. Onneksi nyt on sentään jo selvää, kenen kanssa vietämme vaihteen; paikka sen sijaan on vielä vähän auki, mutta eiköhän sekin selkene.
Lupauksia uudelle vuodelle? Joitakin olen tehnyt, kyllä. Ajattelinkin tehdä itselleni listan asioista, joiden odotan tapahtuvan vuoden 2011 aikana; sitä voi tarkistella sitten loka-, marraskuussa, kun on vielä aikaa tehdä voitavansa asioiden toteuttamiseksi. Tähän mennessä listaan kuuluu laihduttaminen normaalipainoiseksi, matka Lontooseen ja hankkiutuminen eroon olohuonettamme rumistavasta tyhjästä akvaariosta. Näistä on hyvä jatkaa eteenpäin.