tiistai 22. joulukuuta 2009

Inhottava vuokranantaja.

Ostan kohta oman kämpän niin ei tarvitse tapella vuokranantajien kanssa.

Meille tuli taas vuokrankorotuspyyntö. Se oli identtinen kopio siitä, minkä saimme heinäkuussa, joten tottakai epäilykset heräsivät ja ajattelin tämänkin olevan täyttä valetta. Ensimmäisellä kerralla näin siis oli, emmekä suostuneet korotukseen.
Soitin saman tien vuokranantajalle, enkä saanut paljon mitään sanottua kun se jo rupesi räyhäämään ja löi minulle luurin korvaan. Iso mies! Ihan käsittämätöntä! Soitin hänelle uudelleen, ja tällä kertaa hän ei vastannut. Annoin puhelimen sitten vain soida ja soida ja lopulta hän nostikin luurin, tosin vain pöydälle ja meni jonnekin kauemmas. Kuulin hänen juttelunsa vaimonsa kanssa.
Huhuilin sitten sinne luuriin aivan kuin linja vain olisi huono, ja kiukutti kyllä niin että esitin asiani vaikka sitten kuuroille korville.

Kaksi ja puoli minuuttia paasattuani laitoin vihdoin luurin kiinni itsekin.

On kyllä merkillistä touhua.

Soitin miehelleni, joka oli sillä välin selvitellyt asiaa lisää. Tällä kertaa yhtiövastike on todella noussut [viimeksi he yrittivät valheellisesti nostaa vuokraa tällä perusteella, joten en enää uskonut tätä veruketta], joten vuokrankorotus on laillinen.
Tämä olisi todennäköisesti selvinnyt puhelun aikana, mikäli hra Jästipää ei olisi ollut niin pirun jästipää ja ruvennut raivoamaan saman tien.

Kiesus.

Kirjoitan hra ja rva Jästipäälle sitten jälleen kirjeen, jonka aloitan sanoilla "Koska keskustelu kanssanne puhelimitse oli täysin mahdotonta, lähestyn Teitä jälleen näin kirjeen välityksellä." Saadaanpahan taas asiamme esitettyä eikä tarvitse kuunnella sitä murinaa.


Herrasväki muuten ystävällisesti ilmoitti minulle myyvänsä sen kämpän että saadaan sitten tapella seuraavan vuokraisännän kanssa. No sehän sopii, mutta en nyt tiedä onko tämmöinen asia syy myydä maatansa. Pikkuisen on kyllä liioittelua. Eriskummallista, että kierrellään ja kaarrellaan keskusteluita vaikka sitten niin että pistetään vahinko [siis me, lain kirjainta fundamentalistisesti lukevat vuokralaiset] kiertoon. Mitä tahansa, kunhan ei vain jouduttaisi kohtaamaan ongelmia.

En nyt väitä, että itsekään kauhean fiksusti toimin, mutta sentään aloitin asiallisesti. Yritän myös lopettaa asiallisesti, joten pidetään peukkuja sen kirjeen kirjoittamisen kanssa.


Jos ei tästä muuta hyötyä ollut, niin ainakin sain taas juteltua normaalisti ukkoseni kanssa sen eilisiltaisen kiukunpurkauksen jälkeen. Oli aika huonot fiilikset illalla, nimittäin. :\
Rakastan sua, mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti