keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Rikkinäisiä autoja, liian helppoja tenttejä.

Eilen lähdin viemään pikkupoikaa isovanhemmilleen hoitoon, että saisin rauhassa lukea tenttiin.
No, auto jätti tielle. Pääsin sentään risteyksestä pois [thank God], mutta sitten ei enää mihinkään, ei sitten millään. Äidin piti tulla hakemaan meitä, mutta enhän mä osannut selittää meidän sijaintia niin että se olisi ymmärtänyt missä ollaan. Ja kun mies oli ymmärtänyt väärin, se tietysti selitti väärin äidille.
Raah raah.
Onneksi äiti vihdoin löysi meidät, ja siinä vaiheessa yksi mieskin oli pysähtynyt meidän kohdalle ja auttoi hinaamaan auton vähän turvallisempaan paikkaan. Iso kiitos hänelle! Ohi meni nimittäin ihan mieletön määrä ihmisiä, mutta tasan kaksi vaivautui pysähtymään ja kysymään, voisiko auttaa jotenkin.
Kaksi.
Mikä ihme ihmisiä vaivaa, kun eivät vaivaudu auttamaan neitoa pulassa? Sen ymmärrän kyllä, että jos ei tajua mitään autoista, on parempi ajaa ohi kin aiheuttaa isompaa ruuhkaa. Itsekin ajaisin ohi, koska en osaa muuta tehdä kuin laittaa hätävilkut päälle. Mutta iso osa ohi menneiden autojen kuskeista oli raavaita miehiä joilla varmasti olisi sentään jotain käsitystä ollut asiasta.
Sellainen se maailma kai sitten nykyään on. Mutta onko sen pakko olla..?

Siitä olen kyllä kiitollinen, että V oli koko kommelluksen ajan suht rauhallinen. Välillä vähän hermostui, mutta heti kun paijailin ja juttelin, hän rauhoittui. Hieno lapsi.

En muuten edes kehtaa sanoa, mikä siinä autossa oli vikana, sen verran pieni se ongelma oli. [ei, bensa ei ollut loppunut, sen verran minäkin osaan tarkistaa.] Mutta nyt se taas toimii. Tosin en tiedä, kuinka pian uskallan lähteä ajelemaan sillä yksistäni.


Tenttiin lukemiset siis vähän jäivät. Itse asiassa olen juuri nyt siellä tentissä. Se on jaettu kahteen osaan, ja koska sain jo sen ensimmäisen osan valmiiksi, saan nyt tehdä mitä tykkään.
Ette ikinä usko millainen tämä tentti on. Kyseessä on siis kurssi nimeltä Tietokoneet ja verkot, eli puhtaasti atk:ta. Ensimmäinen osio, kesto 30min, oli näyttökoe. Piti tehdä maailman yksinkertaisin powerpoint-esitys [kaksi sivua], laskea Excelillä yksi lasku ja siirtää kaksi kuvaa itse luotuun kansioon, jonka muuten sai luoda mihin tykkäsi, nimi vain oli ennalta määrätty.
Huhhuh.
Toinen osio on vartin teoriakoe. Vartin. Tuollaisen näyttökokeen jälkeen en oikein voi odottaa siltä paljon mitään. Kenties oikein/väärin-kysymyksiä? Valitse oikea vaihtoehto?

Oivoi.
Onpa mukavaa kun maanantaina on enkun puhe, sentään jotain oikeaa koulunkäyntiä.
Ps. En ole vieläkään päättänyt mistä puheeni pidän. No, kai sen vielä ehtii... Ideoita otetaan vastaan! [aiheen täytyy liittyä kirjastoihin, mutta se ei saa olla esittely kirjastosta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti