sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Tyhjän pään ajatuksia. Pingpong.

Eilen saavuttiin taas takaisin Turkuun. Kyllä pohjoisessa vaan oli kauniimpaa, kun luonto oli kuurassa.
Ensimmäisenä kotiin tultuamme pesin vessan, tiskasin ja tyhjäsin kerrankin laukun ja tavarat saman tien paikoilleen. Taisi tulla ennätys! [ainut kysymys on enää se, mitä ihmettä mies on tehnyt sen lähes kahden viikon aikana, mitä me oltiin poissa.]
Mies lähti illalla vanhojen koulukavereiden kanssa pikkujouluihin, ja lapsi meni kiltisti nukkumaan silloin kun pitikin -> minulla oli mukava ilta Bailey'sin, leffan ja kasvonaamion kanssa.

Tänään on taas ahkeroitu. Yritin olla oikein perheenäidin perikuva, ja tein karjalanpaistia, keitettyjä perunoita ja punaviinikastiketta. Paistista tuli aika rapsakkaa, mutta ehkä se oli ihan ok noin niin kuin ekaksi versioksi... Tiedänpähän ensi kerralla, että voi sitä vettä enemmänkin laittaa.

Nyt täytyisi vielä pari tuntia jaksaa ahkeroida, että voi sitten illalla hyvillä mielin syventyä itsenäisyyspäivän lempipuuhaan; pukujen arvosteluun. En taida olla ainut..?


Ensi viikolla onkin vaikka mitä tekemistä. Huomenna pitäisi selvittää Cosmon tilaus, joka jostain syystä sittenkin jatkui vaikka sen piti loppua. Iltapäivällä on myös V:n lääkäri, tarkistuskäynti korvatulehduksen takia. Toivottavasti ehtisi vielä käydä ostamassa joulukortit, niin saisi nekin postiin ajoissa.
Milloinkahan saisi aikaiseksi laittaa kotia vähän jouluisempaan kuntoon?

Pitäisi siihen tenttiinkin lukea, mutta jotenkin kummasti keksii aina kaikkea muuta tekemistä.
Taidan laittaa pyykit koneeseen.


Ps. Joku on varastanut mun facebook-akvaarion kalat. Ehkä ihan hyvä vaan, jos sitten viettäisin vähemmän aikaa koneen ääressä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti