keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Lahjaostoksilla ja hyvillä mielin.

Tänään on ollut hyvä päivä. :)

J&J&masu kävivät. En ole nähnyt J:tä yli vuoteen! Hän on rakas rakas yläaste- ja lukioaikainen ystävä, mutta asuu nyt siellä kiireisessä Helsingissä ja harvoin ehtii lupsakkaan Turkuun. Mutta nyt vihdoin nähtiin, kun molemmat oltiin täällä kotopuolessa.
Hänen miespuolista vastinettaan en olekaan koskaan nähnyt, yllättäen, kun siitä kerta on niin kauan kun ollaan viimeksi tavattu. Mutta myös J-man vaikutti oikein mukavalta tuttavuudelta. En pane yhtään pahakseni, vaikka vastaisuudessakin vierailevat.

Sitten tuli myös rakas ystäväni P, jonka kanssa lähdimme vähän Keskiselle jouluostoksille. Hänen täytyi vielä ostaa lahjat vanhemmilleen, yhdelle kaverilleen ja minulle, koska minäkin annoin hänelle lahjan. [vaikka omasta puolestani sen ei ollut niin väliä...]
Koska P avasi mun pakettini, voin nyt kertoa mitä siinä oli. Siinä oli vilja'kahvia', johon ei ole käytetty lainkaan kahvia, eli se on siis kofeiinitonta, mutta silti virkistävä juoma. Ja lisäksi kaksi levyä luomusuklaata ja luomuteetä. Tähän lahjaan olen aika tyytyväinen. :)
No, Keskiseltä sitten löysimme myös minulle aika kivan lahjan. Tai siis, löysin sen ihan itse itselleni, mutta P tahtoi ostaa sen minulle. Se on ihana kalenteri, missä on eri kaupunkeja mustavalkokuvissa. Aivan upea. Rakastan sitä. Käytän sen uudelleen joka vuosi.
Lisäksi ostin itselleni vihdoin hyvän ripsivärin. Testasin sitä, ja se vaikutti oikein hyvältä jopa noin äkkiseltään. Max Factoryn 2000 calories, hain nimenomaan tuuheutta, en välttämättä pituutta. Hinta 8,70e, ei siis mikään mahdoton. Lisäksi ostin Doven huulivoiteen, jossa on myös ihan pikkuisen väriä. Minulla on ollut sellainen korallinsävyisenä aiemmin, joten nyt kun näin sellaisen pinkkinä euron hintaan, oli se pakko ostaa.
Ostin myös Tonille täydellisen joululahjan. Hyvä, nyt voin rauhoittua joulunajaksi hyvillä mielin.

Oli kyllä ihana jutella ystävien kanssa taas tänään. P:tä ehdin varmaan nähdä vielä toisenkin kerran, kun ollaan täällä niin pitkään. Harmi että J&J lähtevät kohti etelää jo sunnuntaina. Toivottavasti nähdään taas pian.

Kotona mies soitti minulle. Juteltiin puoli tuntia, enkä sittenkään olisi malttanut lopettaa, mutta alkoi jo mennä jaaritteluksi ja V piti saada nukkumaan.
Oli ihanaa. Kaikki oli hyvin. Hän oli ostanut tänään uuden tietokoneen ja oli fiiliksissä siitä, ja suunniteltiin vähän miniläppärin ostamista mulle. Se voisi nyt olla mahdollista.

Kerroin miehelle myös siitä, kun juttelimme P:n kanssa, mistä tietää, koska on rakastunut. Puhuttuamme siitä olimme hetken hiljaa, ja mietin tietysti ukkoani. Ja hymyilin.
Siitä sen kai tietää. Että näinkin pitkän ajan kuluttua ei tarvitse kuin ajatella toista, ja alkaa hymyilyttää.


Onpa mukavaa rakastaa.

Upeaa joulunaikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti