maanantai 21. joulukuuta 2009

Kuulumisia. Kolme yötä jouluun.

Täällä on taas vaihteeksi ollut hauskaa.
Sain jonkun epämääräisen oksennustaudin ihan yhtäkkiä perjantaina. Siitä olen nyt sitten toipunut muutaman päivän... Tänään on jo onneksi normaali olo, mutta eilen vielä vähän heikotti.
Kiukuttaa vaan, kun sen takia jäi puurojuhlat ja vanhojentanssit väliin. :\


Hmm... Olen miettinyt, että vähän ristiriitaisia nämä seuraamani blogit täällä. Kun tykkään niin kovasti lukea noita muotiblogeja [vaikken itse mikään erityinen pukeutuja olekaan] ja sitten jostain toisesta ääripäästä olevia ekoilublogeja.
Vaikka toisaalta onneksi tuolla muotiblogienkin puolella harrastetaan aika paljon kierrätystä ja kirppareilta ostamista. Mutta silti, ymmärrettävästi, vähintään puolet tavaroista on ostettu uutena.
Yksikin bloggaaja teki juuri uuden postauksen, jonka otsikko oli jotain tyyliin, että nämä kun saisin, olisin onnellinen ainakin loppuviikon. Uskon, että hän tietoisesti kirjoitti noin juuri sen mielikuvan takia, minkä se aiheuttaa, mutta...
Usein niin moni asia menee niin. Jotain haluaa ja haluaa, ja sitten kun sen saa... No, kuinka pitkäksi ajaksi siitä sitten olikaan iloa?
Koska tulee seuraava asia, joka täytyy saada?

Itse olen pitänyt itseäni aina kamalan tylsänä, kun en oikein tiedä mitä haluan. Mutta ehkä joskus siitäkin on hyötyä. Eipähän tule haluttua turhuuksia.


Haluan silti tehdä listan asioista, joita haluan.
Se on kivaa.


Ps. Kolme yötä jouluun. Olen lukenut viime hetken postauksia joululahjoista yms., ja minulla on jo nyt vähän paha olo tämän vuoden lahjoistani. Olisin voinut miettiä niitä enemmän. Jotkut ovat ihan kivoja, mutta joihinkin en ole ihan tyytyväinen...
Esimerkiksi eräskin blogaaja kertoi antavansa vain muutaman lahjan, sellaisia, jotka oikeasti sopivat vastaanottajalle. Hän ei siis väkisin osta kenellekään mitään vain lahjan ostamisen takia.
Tavoite, mihin voisi yrittää pyrkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti