torstai 3. joulukuuta 2009

Tänään innostuin eksymään tänne blogspotin maailmaan. Klikkailin milloin millekin blogille, ja sieltä edelleen seuraavalle blogille, ja löysin vaikka mitä kiinnostavaa niin etten meinannut malttaa lopettaa ollenkaan.
Poimin teille mahdollisille lukijoille muutamia helmiä. En tosin ehtinyt vielä pahemmin tutustua yhteenkään, en malttanut kun oli kymmenen muuta blogia jonossa odottamassa tarkastelua, joten toivottavasti nämä vastaavat odotuksiani.

http://arkipaivanaktivisti.blogspot.com/
Nimikin kertoo jo kaiken oleellisen. Valitettavasti viime aikoina blogiin ei ole tullut mitään mullistavia päivityksiä, mutta kun klikkailee vähän kauemmas, löytyy jo kaikkea ajatuksia herättävääkin.

http://charmingnails.blogspot.com/
Tämä liittyy lähinnä mieheni ammattiin, mutta en voi itsekään olla ihailematta näitä taideteoksia. Miten kukaan pystyy tuollaiseen..? Kynnet ovat kuitenkin melkoisen pieni taideteoksen alusta.

http://dailyeko.blogspot.com/
Tämä blogi täytyy ehdottomasti lukea läpi vielä jonakin päivänä. Blogin oikeassa reunassa on myös linkkejä muille hyödyllisille sivuille, kuten 101 tapaan pelastaa maapallo.

http://kmsu.vuodatus.net/
Katsokaapa näitä kuvia!

http://urbaanioranki.blogspot.com/
Tätä blogia en ehtinyt vielä kovin pitkälle, mutta jo kaksi ensimmäistä postausta iskivät suoraan. Nerokasta, paljon perusteluja ja viittauksia muihin teksteihin. Silmäilin myös tekstiä hazdoista - uskomatonta. Kunpa itsekin pystyisi samaan.


Nyt on kyllä pakko jo painua sänkyyn, ettei tarvitsisi taas huomenna turvautua päiväuniin. Ne voivat olla vähän vaarallisia, kun yksivuotias keksii milloin mitäkin...
Sitä paitsi, meidät haetaan huomenna kotiin. <3



Ps. Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut pienestä mainostamisesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti