perjantai 11. joulukuuta 2009

Tupareita, läksyjä, joulu.

Muutama ihan erilainen juttu pyörii nyt päässäni.
Ensinnäkin, eilen oli mahtavaa. Kiitos etenkin K, joka vietti koko päivän kanssani. Sekä tietysti tupareiden/pikkujoulujen/illanvieton isäntä ja kaikki paikallaolleet. :) Ens kerralla sitten juhlitaan viikonloppuna, niin ei tarvitse lähteä niin kauhean aikaisin!

Toiseksi. Hävettää ihan suunnattomasti, että nyt viimeisen viikonlopun aikana väännän englannin portfoliotehtäviä, joiden alkuperäiset palautuspäivämäärät ovat olleet aikoja sitten. Esimerkiksi, tein juuri tehtävän, jossa piti verrata jotakin brittiläistä kirjastoa Suomen kirjastokäytäntöihin. Olin aloittanut siitä jo ensimmäisen version, joka oli päivätty lokakuun lopulle. Siis mitä ihmettä? Mikä saa ihmisen jättämään puolivalmiin työn puoleksitoista kuukaudeksi roikkumaan?! Varsinkin kun tietenkin siinä brittikirjastossa käytännöt olivat ehtineet jo hiukan muuttua, joten jouduin tarkistamaan jokaisen asian toistamiseen.
Nyt olisi vielä kaksi tehtävää jäljellä. Toinen on CV ja työhakemus johonkin oikeaan työpaikkaan jossain englanninkielisessä maassa [eli pitää etsiä ja tulostaa myös se työpaikkailmoitus] ja toisessa tehtävässä pitää kuunnella BBC:n sivuilta puolen tunnin radio-ohjelma ja selittää lyhyesti, mistä oli kyse. [kun yritin tehdä tämän viimeksi, nukahdin noin viiden minuutin jälkeen ja heräsin vartin kohdalla. Luovutin siihen.]
Eikä sitten unohdeta sitä puhetta, joka pitäisi pitää maanantaina. Aiheena jokin ajankohtainen kirjastoihin liittyvä asia. Raahraah. Mietin ensin Turun kirjastojen lomautuksia ja lakkautuksia, mutta se on ehkä hiukan liian laaja aihe minun käsiteltäväkseni. Enhän mä tiedä niistä muuta kuin sen, että niin tapahtuu. Joten otin jotain helppoa mistä varmasti löytyy jotain asiaa, ja esittelen kirjaston tulevia tapahtumia. Sen ainakin luulisi olevan ajankohtaista, jos ei muuten.

Huoh.

Kolmas asia. V ei nuku vieläkään. Se on pyörinyt sängyssä kohta tunnin.

Neljäs asia. Tänään lahjaostoksille ja joulukortit postiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti